relatietherapie

Je kan meer informatie vinden op mijn website Delights.nu/doorn.

 

Gemmy Veldhuizen – De Beer
Voor mijn gevoel heb ik als kind vaak tussen mijn ouders ingestaan. Misschien was dat wel de reden waarom ik psychologie ging studeren. Doordat ik vastliep op de statistiekvakken, eindigde daar mijn studie maar ik ben me altijd blijven verdiepen in psychologie. Ik heb nu eenmaal een diepe interesse in de liefde, in de chemie tussen mensen, en de anti-chemie natuurlijk.

 

Erkennen en verbinden
Tijdens de opleiding Professionele Communicatie (TA, NLP en Systemisch Werken) bij Phoenixopleidingen ontdekte ik dat mijn kracht ligt in erkennen en verbinden. Dit werd bevestigd in mijn eigen praktijk voor individuele en relatietherapie die ik startte in 2006. Ik ga met mijn cliënten eerst naar het hart, naar de emoties, om deze te erkennen. En vanuit dat zachte stuk  kan de relatie zich weer herstellen.

 

Door relatietherapie leer je zoveel over jezelf
Relaties kunnen complex zijn of worden, dat is ook mijn persoonlijke ervaring in mijn eigen huwelijk. Je kunt volledig vastlopen in je eigen patronen. Daarom is het zo belangrijk om hulp in te schakelen, een objectief luisterend oor. Door relatietherapie leer je zoveel over jezelf. Je gaat altijd terug naar stukken in je jeugd, die neem je allebei mee. In het contact met je partner kun je ontdekken wie je zelf bent. Je krijgt inzicht in je patronen en antwoord op de vraag: wie ben ik in een relatie?

 

Zijstapje
Wat misschien leuk is om over mij te weten, is dat ik een grote voorliefde heb voor Zuid-Frankrijk. Ik heb zelfs een zijstap gemaakt in mijn loopbaan, want ik had vijf jaar lang een eigen winkel in Frans aardewerk, plaids, kussens, beddengoed, enz. Toch ben ik met de winkel gestopt, omdat mijn vak als relatietherapeut, nog intensiever met mensen werken, weer naar mij lonkte.

 

Er komt écht weer een betere fase
Mijn intentie in het leven is: pluk de dag. Probeer om in alle chaos ook in het nu te zijn. En houd je hoofd erbij. Zoals mijn opleider altijd zei: “Voelen mag, denken moet.”

Openheid, overgave in vertrouwen en gehoord en gezien worden zijn mijn belangrijkste waarden, Ik begeleid jou of jullie graag, zodat je weer kunt ontdekken hoe je in contact kunt komen met je partner. Daarom is het belangrijk dat je de tijd neemt voor relatietherapie. Er komt écht weer een betere fase.

Wees welkom bij delights Utrechtse Heuvelrug in Doorn.