over mij

 Marijke Gottmer

 

Achtergrond

Na mijn studie psychologie, die ik in 1986 heb afgerond, heb ik een aantal jaar gewerkt als studieadviseur en studentendecaan aan de Universiteit van Utrecht. Daarna ben ik als psycholoog verbonden geweest aan een orthopedagogische instelling en heb daar gewerkt met kinderen. Vanaf 2003 tot september 2017 heb ik bij Altrecht gewerkt met mensen met complexe psychische en psychiatrische problematiek (volwassenen met autisme, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, ouderen met psychiatrische problematiek). Tot 2013 was ik inhoudelijk leidinggevende van het Autismeteam van Altrecht. Daarna heb ik besloten me vooral te gaan richten op behandeling en me te scholen tot psychotherapeut. Sinds maart 2017 werk ik in mijn vrijgevestigde praktijk in Doorn.

 

Opleidingen

1986 Doctoraal psychologie (Universiteit Utrecht)

2009 GZ psycholoog (RINO Utrecht)

2013 Basiscursus EMDR (VEN erkend)

2015 Vervolgcursus EMDR (VEN erkend)

2015 Incompany training Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

2017 Psychotherapeut (RINO Utrecht)

 

Lidmaatschappen

LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. www.lvvp.info

VEN Vereniging EMDR Nederland. www.emdr.nl

NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. www.psychotherapie.nl